پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ مرداد ۱۴۰۳، ۹:۳۲

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان:

شناورهای سبک صیادی و تفریحی از رفت و آمد در دریا خودداری کنند

شناورهای سبک صیادی و تفریحی از رفت و آمد در دریا خودداری کنند

بندرعباس- کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان گفت: صبح امروز آب‌های دریای عمان، تنگه هرمز و شرق خلیج فارس با وزش بادهای نسبتاً شدید جنوب شرقی، مواج است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی حمزه نژاد در این خصوص اظهار کرد: بعدازظهر به طور موقت از سرعت باد در خلیج فارس، کاسته می‌شود.

وی گفت: بیشینه سرعت باد بویژه در تنگه هرمز به بیش از ۴۵ کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از ۱۸۰ سانتیمتر می‌رسد.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان توصیه کرد: شناورهای سبک، صیادی و تفریحی از رفت و آمد خودداری کنند و تمهیدات لازم برای رفت و آمد ایمن سایر شناورها صورت گیرد.

حمزه نژاد افزود: در سواحل و جزایر نیز احتمال وقوع گرد و غبار موقتی، کاهش دید افقی و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.

وی گفت: بعدازظهر و اوایل شبدر ارتفاعات استان بویژه شهرستان‌های بشاگرد، حاجی آباد، بستک و مناطق مرتفع و مستعد مرکزی رشد ابرهای همرفتی، رگبار باران و رعد و برق، تندباد لحظه‌ای و سیلابی شدن مسیل‌ها پیش بینی می‌شود.

مجتبی حمزه نژاد توصیه کرد: از صعود به ارتفاعات و قرارگیری در حریم و بستر رودخانه‌های فصلی خودداری شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان افزود: از فردا تا پایان هفته وزش بادهای جنوب شرقی در دریای عمان، تنگه هرمز و بخش‌هایی از شرق خلیج فارس، بویژه در نیمه ابتدایی روز و ناپایداری‌های جوی عصرگاهی با شدت و ضعف در سطح استان پیش بینی می‌شود.

وی گفت: در این مدت نوسانات دمایی، تغییر چندانی ندارد.

کد خبر 6200269

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha